fajnie zrobione autko, najbardziej mi się podoba pomysł z cb radiem jak będę kiedy montował to też chyba powiem żeby mi zrobili tam gdzie popielniczka pozdrawiam
Automatyczne właczenie świateł - opcja skandynawska
Zwiń
X
-
dołączam się do pytania w oczekiwaniu na jakąś 100% odpowiedź
na razie widziałem tylko coś takiego : http://www.allegro.pl/item805306363_...a_vw_audi.html
i przypuszczam, że jest to niezbędny dodatkowy element potrzebny do posiadania świateł dziennych
ciekawi mnie jeszcze czy:
1. trzeba podłączać VAG'a i coś zmieniać
2. czy to cacko (lub jakiś inny gadżet) daje możliwość posiadania dziennych świecących słabiej niż normalne włączenie świateł z włącznika - gdzieś pojawiło się takie info na forum, ale bez detali, jak to zrobić i/lub jakie dodatkowe części byłyby potrzebne
Komentarz
-
-
Witam. Jak kupowałem O1 2005r to w salonie uruchomili mi to ale nie wiem czy coś dokładali czy nie (pewnie taki przekaźnik jak w aukcji :P ) i nazywało się to "światła policyjne" (nie wiem czemu). Koszt to było chyba coś około 170 zł. Działa to tak, że w momencie załączenia stacyjki świecą tylko pozycyjne, po uruchomieniu auta świecą mijania przy wyłączniku świateł ustawionym na "0". Jak jeszcze nie było obowiązku jazdy na światłach cały rok to wyłączało się to wyjmując bezpiecznik, chyba nr 17 ale nie jestem pewien na 100%.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
Komentarz